DIVENDRES 20 DE JULIOL – JARDÍ DEL TEATRE METROPOL (A LES 19:00 H I A LES 20:45 H)

A MÍ NO ME ESCRIBIÓ TENNESSEE WILLIAMS, PORQUE NO ME CONOCÍA
Cia. Roberto G. Alonso (CATALUNYA)

Una dona d’edat indefinida ens explica les seves penes. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han portat a la seva situació actual, vivint sota un pont, i intenta emular la des- mesura de les heroïnes de Tennessee Williams o de les dives de la cançó. Rere les seves històries, apareix una figura desnonada emocional i econòmicament, que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció. Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre de gest, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic que ha estat convidat a entrar en aquesta llar tan poc convencional.

«Un Roberto G. Alonso en estado de gracia.». Justo Barranco, La Vanguardia.
La Cia. Roberto G. Alonso, amb més de 20 anys de trajectòria, és un referent de la dan- sa a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica peculiar, imaginati- va i detallista.
Arriba a Tarragona l’espectacle multidisci- plinari que va triomfar sota el pont a la pas- sada edició de Fira Tàrrega.

60 minuts / CASTELLÀ / DANSA-TEATRE

COMPRAR ENTRADA
FITXA ARTÍSTICA
Intèrpret Roberto G. Alonso. Dramatúrgia Marc Rosich. Direcció Marc Rosich. Coreografia Roberto G.Alonso. Espai escènic Víctor Peralta. Il.luminació i so Arnau Grande. Producció Cia. Roberto G. Alonso
i Fira Tàrrega (Programa de suport a la creació).