Acampada
Cia. El Pont Flotant (País Valencià)

  ESPECTACLE DE CLOENDA      VARIOS 

Dissabte 4 de setembre (22.00 h) TEATRE METROPOL (Accés per Rambla Nova)

Sis amics amb cultures i capacitats físiques i psicològiques diverses decideixen passar un cap de setmana junts en la natura. Com afectarà l’entorn a les seves capacitats? Seran capaços de superar o d’assumir les seves pròpies incapacitats? I les dels altres? Seran capaços de despertar la seva capacitat d’adaptació, de llegir el món segons els llenguatges dels altres? I els espectadors? Seran capaços d’escoltar més enllà del soroll, de comprendre més enllà de les paraules, d’imaginar allò al que no arriba la vista? Seran capaços de conviure en un pati de butaques amb capacitats i necessitats diverses?

Català i castellà. 85 min.


Fitxa Artística
Creació: Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons)
Interpretació: Àlex Cantó, Carmen Golfe, Isabel Gómez, Mónica Lamberti, Itziar Manero, Jesús Muñoz, Alberto Romera, Leyre Subijana i Benito Valverde.
Il·lustracions: Raúl Aguirre
Disseny d’escenografia: Joan Collado
Disseny d’il·luminació: Marc Gonzalo
Disseny gràfic: Joan Collado
Realització d’escenografia: Yolanda García, Santi Montón
Disseny sonor: Josep Ferrer
Composició musical: Pedro Aznar
Tema musical “Todo para Todos” cedit per Enric Montefusco
Maquinària i regidoria en gira: Yolanda García, María Torres
Tècnics en gira: Juan Serra, Javi Vega, Josep Ferrer
Assistent en pràctiques: Maria Luís Cardoso
Producció: Pont Flotant
Distribució: Inma Expósito. Pro21 Gestió.
Agraïments: A tots els participants del Laboratori Escènic “Altres InCapacitats”, a Daniela García, Ana Lozano, Ana Erdozain, Alba González, Daniel Abreu, Fermín Jiménez, Juan Carlos Morcillo, Carlos Ruiz, Susana, Berni, Concha i José, Maribel i Luis, Alfred i l’Horta Teatre, Primi i el Centre Ocupacional Tola de Silla, Salva, Luis i la Fundación Esfera, al Real Coliseo Carlos III de El Escorial i a Teatros del Canal.
Col·laboren: Comunidad de Madrid, Festival de Otoño de Madrid, Institut Valencià de Cultura, Ajuntament de València. TEM Teatre Carmen Valero de Silla.
Crítica
“Teatre que t’emportes a casa, a dins de la consciència; com deia Clara: «amb un nus d’agraïment a la gola». És un teatre flotant, teatre d’amor, inexorablement, que encara creu (i et convenç) que aquest món té remei.” Clara Andrés i Vanessa M. Montesinos, Afán de Plan
Premis
Millor Espectacle de Teatre als Premis de IVC, 2020