De dimecres 1 a dissabte 4 (20.00 h) / Pati de l’Escola Pau Delclòs

SOPARS FITT

Sopars a la fresca al Pati de l’Escola Pau Delclòs entre espectacle i espectacle del FITT
per compartir impressions i gaudir de la gastronomia local a càrrec de la Confraria de Pescadors de Tarragona. També disposem de menú vegetarià i vegà (sota disponibilitat i amb reserva prèvia).

Dimecres 1 Sardinada

Dijous 2 Fideuà

Divendres 3 Arrossejat

Dissabte 4 Coques de Recapte (A càrrec del Forn A. Ribas i Carns Bertran).

Dimecres 1 i dijous 2 (21 h) i divendres 3 i dissabte 4 (a partir de les 19.30 h) / ITINERANT

Arts de carrer – A LA FRESCA

Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions entre quotidianes i surrealistes alhora que portades a l’extrem esdevenen còmiques. Els carrers sempre seran de les veïnes! Amb la companyia Anna Confetti.

Divendres 3 de setembre (de 11 h a 14 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

WORKSHOP – Trobada amb Mucha Muchacha: festeta.zip

La companyia de dansa Mucha Muchacha proposa el seu taller-festa en versió comprimida, una trobada de celebració col·lectiva per parlar sobre la seva experiència en la creació y la posada en marxa com a col·lectiu, on compartir materials de la companyia i convida a ballar la seva versió de la haka neozelandesa.
És possible ser creadores i traçar un altre camí no sent una companyia estandarditzada? Ride or die, amb tu fins la mort. Generant el nostre propi manual de apunkamiento.
Edat recomanada: A partir de 15 anys.
Llistat de material per als assistents: Roba i calçat còmode.

Dissabte 4 de setembre (de 10 h a 14 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

WORKSHOP – Presència Escènica amb la cia. Sólo llamé para decirte que te amo

Taller dirigit a actors, actrius i estudiants de teatre. Treball de l’actor sobre la seva pròpia teatralitat. La teatralitat és la capacitat d’organitzar la mirada de l’altre. El taller apunta a investigar, comprendre i aprendre a administrar la mateixa teatralitat. A la primera part del taller desenvoluparem un diagnòstic de recursos expressius de cada un dels participants i brindar algunes opcions per ampliar el registre i desenvolupar altres eines.
La metodologia involucra dues tècniques:
• La interpolació de paràmetres musicals com la intensitat, la densitat cronomètrica, la velocitat i el ritme.
• L’examen minuciós de les accions que componen el relat. (Treball sobre la partitura de l’actor)
A la segona part del taller aplicarem el treballat a algun material de creació col·lectiva o text dramàtic segons l’interès de cada grup de participants.
Edat recomanada: A partir de 18 anys. 
No és necessari que  l’alumnat aporti cap material.

Dissabte 04 (21.00 h) / Pati de l’Escola Pau Delclòs

PREMIS FITT 2021

Premi del públic
Volem que siguis tu qui decideixi el millor espectacle del FITT 2021. Set companyies internacionals presentaran els seus espectacles entre l’1 i el 4 de setembre. El funcionament és molt senzill: el dissabte 4, després de l’última representació a concurs, rebràs un enllaç al teu correu electrònic amb els noms dels espectacles i hauràs de puntuar-los. Després de la funció de cloenda i amb el recompte de vots fets, es lliura el premi a la companyia guanyadora. Cada dia podràs veure els espectacles a les 18.30 h i a les 21.30 h i entre un espectacle i un altre, podràs sopar al jardí del Teatre Metropol i el pati de l’Escola de Pau Delclòs i gaudir de la instal·lació “Recreativos Federico” d’Alex Peña inspirada en les obres de Federico García Lorca.

Totes les nits / Jardí del Teatre Metropol

FITTNIGHTS

Cada nit, de 22 h i fins mitja nit, vine al jardí del Metropol a comentar els espectacles del dia i compartir les experiències viscudes tot prenent alguna cosa. Vine a les FITTNIGHTS!