De dimecres 31 d’Agost a dissabte 03 de Setembre / Pati de l’Escola Pau Delclòs

SOPARS FITT

Sopars a la fresca al Pati de l’Escola Pau Delclòs entre espectacle i espectacle del FITT
per compartir impressions i gaudir de la gastronomia local a càrrec de la Confraria de Pescadors de Tarragona. Disposem de menú omnívor, celíac i vegà (sota disponibilitat i amb reserva prèvia).

Dijous 01, divendres 02 i dissabte 03 de setembre (Matí i vespre) / ITINERANT

Arts de carrer – GIRAFES

Companyia: XIRRIQUITEULA TEATRE (Catalunya)
Dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat acompanyades d’un músic que ens submergeix en una atmósfera onírica i silvestre. Espectaculars i vistoses, avancen en silenci comunicant-se amb el públic que se’ls acosta i al qual sorprenen. A través de la mirada ingènua i encuriosida d’aquesta família de girafes descobrim una nova manera de veure i viure la ciutat o qualsevol altre espai.
Xirriquiteula Teatre és una companyia especialitzada en teatre familiar, nascuda a Badalona l’any 1985. En 37 anys de trajectòria, acumula desenes de creacions, premis i més de 4.000 representacions en més de 30 països en quatre continents.

Divendres 02 de Setembre (de 10 h a 14.30 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

WORKSHOP – LABORATORIO/TALLER DE CREACIÓN: “CUERPOS QUE ESCRIBEN, MENTES QUE ACCIONAN”

Companyia: TEATRO EN VILO
Aquest taller vol ser un marc d’aprenentatge, entreteniment i investigació per a tothom que desitgi encara-se al repte de crear el seu propi treball, posant especial atenció a l’acció i el moviment com eines fonamentals en els processos de creació de l’actor. En aquest taller posarem a disposició dels participants una àmplia gamma de recursos físics, coreogràfics, dramatúrgics i d’improvisació que contribuiran a desenvolupar el potencial creador de cada un així com a articular una visió artística i un llenguatge escènic propi; tot això en un context únic de col·laboració i trobada amb altres creadors.
Aprofundirem en la importància del cos i el moviment com a font de la imaginació de l’actor/actriu, creador/a i aprendrem a organitzar la informació en l’espai i el text dins d’un marc de joc, llibertat i col·laboració.

Edat mínima 18 anys

Dissabte 03 de Setembre (de 10 h a 12.30 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

WORKSHOP – Taller de xanques

Companyia: XIRRIQUITEULA TEATRE
Has sentit mai curiositat per com deu ser caminar sobre unes xanques? Són un element molt característic i imprescindible en el folklore i el teatre de carrer arreu del món. En aquest taller aprendrem com pujar a les xanques, mantenir l’equilibri i moure’ns! Impartit per Eduardo Varela, reconegut artista especialitzat en la tècnica de les xanques, fundador de l’històric grup colombià de teatre de carrer Palo’Q’Sea i un habitual en les representacions de Girafes, espectacle de carrer de Xirriquiteula Teatre que ha girat per tot el món.

Edat mínima 5 anys

Dissabte 03 / Pati de l’Escola Pau Delclòs

PREMI FITT 2022

Premi del públic
Després de la funció de cloenda i amb el recompte de vots fets, el dissabte 03 de Setembre es lliurarà el premi a la companyia guanyadora.