De dimecres 02 a dissabte 05 (20.15 h) / Jardí del Teatre Metropol

SOPARS FITT

Sopars a la fresca al Jardí del Teatre Metropol entre espectacle i espectacle del FITT per compartir impressions i gaudir de la gastronomia local a càrrec de la Confraria de Pescadors de Tarragona. També disposem de menú vegetarià i vegà

Dimecres 02
Sardinada popular

Dijous 03
Fideuà

Divendres 04
Arrossejat

Dissabte 05
Coques de Recapte (A càrrec del Forn A. Ribas i Carns Bertran)

De dijous 03 a dissabte 05 (20.00 h)

L’ANIMÉ

Personatges diferents i sorprenents de la companyia de teatre físic L’Animé acompanyaran i entretindran al públic en els desplaçaments entre espais.

Divendres 04 (De 10.00 h a 14.00 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

  PLACES EXHAURIDES 
WORKSHOP – Objectes en escena
Taller d’animació i manipulació d’objectes amb la Cia. Coriolis.

El taller consta de dues parts: un primer apropament al treball i animació d’objectes a l’escena i les seves possibilitats expressives en general; i una segona part on es treballarà a partir dels principis del teatre d’animació.
Obert a totes les persones d’entre 15 i 65 anys. No es requereix formació prèvia. Places limitades. Inscripcions gratuïtes.


Dissabte 05 (De 10.00 h a 14.00 h) / CAIXAFORUM TARRAGONA

  PLACES EXHAURIDES 
WORKSHOP – Moviment i màscara
Taller de teatre físic amb la Cia. L’Animé.

El nostre cos és la meravellosa eina que tenim per generar creativitat. La nostra relació amb l’entorn: espai, persones, silencis, llum,… ens influencien per derivar a altres esferes del nostre imaginari. Aquest workshop ens acompanyarà a transitar per la geografía de la naturalesa humana: el nostre cos, el nostre interior.
Obert a totes les persones d’entre 15 i 65 anys. No es requereix formació prèvia. Places limitades. Inscripcions gratuïtes.

Dissabte 05 (23.00 h) / Jardí del Teatre Metropol

PREMIS FITT 2020

Lliurament de premis de la programació a concurs.
Fi de festa FITT 2020

Totes les nits / Jardí del Teatre Metropol

FITTNIGHTS

Cada nit, de 22 h i fins mitja nit, vine al jardí del Metropol a comentar els espectacles del dia i compartir les experiències viscudes tot prenent alguna cosa. Vine a les FITTNIGHTS!