DIVENDRES 13, DISSABTE 14 I DIUMENGE 15 DE JULIOL (12:00 H, 17:00 H I 20:00 H) I DILLUNS 16 DE JULIOL (17:00 I 20:00H) – SALA TRONO ARMANYÀ ENTRADES EXHAURIDES

COSAS QUE SE OLVIDAN FÁCILMENTE
de Xavier Bobés

“L’any passat em vaig adonar que començava a tenir problemes de memòria. Vaig comprovar que la meva mare també patia buits importants. Cosas que se olvidan fácilmente és un espectacle fotogràfic que transforma els records i a l’igual que ho fa l’oblit, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya.” Cosas que se olvidan fácilmente  és un espectacle de teatre d’objectes que aprofundeix en la memòria que atesoren tots aquells petits detalls quotidians que -finalment i uns amb altres – acaben per construir atzarosament el relat d’una vida, de cada una de les nostres vides. Són aquelles petites coses que s’acumulen al fons dels calaixos, a les estanteries, als àlbums. Allà romanen esperant-nos com esquinçalls que la nostra vida ha anat deixant. Objectes quotidians que, malgrat tot, tenen una capacitat infinita i misteriosa de convocar memòria.

“Una peça deliciosa. No us la perdeu: la memòria pot ser pura màgia”. Esteve Plantada, El País
ESPECTACLE PER A 5 ESPECTADORS
Si haguessis de triar una foto de la teva vida, quina seria? Una experiència única que no pots deixar passar.
75 minuts + 10 m de col·loqui / TEATRE D’OBJECTES (NO TEXT).

PREMI BUTACA 2016 al millor espectacle en altres disciplines PREMI DE LA CRÍTICA DE BARCELONA 2015 al millor espectacle de Teatre Noves Tendències PREMI BE-FESTIVAL DE BIRMINGAM 2016 al millor espectacle.

FITXA ARTÍSTICA
Creació, direcció i interpretació Xavier Bobés. Vestuari Antonio Rodríguez.
Una coproducció del Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, amb la col·laboració de l’Animal l’Esquena. Xavier Bobés és artista re- sident de l’Animal a l’Esquena, Celrà (Girona).