DIVENDRES 13, DISSABTE 14 I DIUMENGE 15 DE JULIOL (12:00 H, 17:00 H I 20:00 H) I DILLUNS 16 DE JULIOL (17:00 I 20:00H) – SALA TRONO ARMANYÀ

COSAS QUE SE OLVIDAN FÁCILMENTE
de Xavier Bobés

“L’any passat em vaig adonar que començava a tenir problemes de memòria. Vaig comprovar que la meva mare també patia buits importants. Cosas que se olvidan fácilmente és un espectacle fotogràfic que transforma els records i a l’igual que ho fa l’oblit, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya.” Cosas que se olvidan fácilmente  és un espectacle de teatre d’objectes que aprofundeix en la memòria que atesoren tots aquells petits detalls quotidians que -finalment i uns amb altres – acaben per construir atzarosament el relat d’una vida, de cada una de les nostres vides. Són aquelles petites coses que s’acumulen al fons dels calaixos, a les estanteries, als àlbums. Allà romanen esperant-nos com esquinçalls que la nostra vida ha anat deixant. Objectes quotidians que, malgrat tot, tenen una capacitat infinita i misteriosa de convocar memòria.

“Una peça deliciosa. No us la perdeu: la memòria pot ser pura màgia”. Esteve Plantada, El País
ESPECTACLE PER A 5 ESPECTADORS
Si haguessis de triar una foto de la teva vida, quina seria? Una experiència única que no pots deixar passar.

75 minuts + 10 m de col·loqui / TEATRE D’OBJECTES (NO TEXT).

COMPRAR ENTRADA
PREMI BUTACA 2016 al millor espectacle en altres disciplines PREMI DE LA CRÍTICA DE BARCELONA 2015 al millor espectacle de Teatre Noves Tendències PREMI BE-FESTIVAL DE BIRMINGAM 2016 al millor espectacle.

FITXA ARTÍSTICA
Creació, direcció i interpretació Xavier Bobés. Vestuari Antonio Rodríguez.
Una coproducció del Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, amb la col·laboració de l’Animal l’Esquena. Xavier Bobés és artista re- sident de l’Animal a l’Esquena, Celrà (Girona).