DIJOUS 12 DE JULIOL – TEATRE TARRAGONA (21:30 H)

CRIMEN Y TELÓN
Cia. Ron Lalá (MADRID)

La companyia de teatre, humor i música Ron Lalá presenta el seu nou espectacle, portant el seu llenguatge escènic a un nou desafiament. D’una banda, una paròdia de la precària situació actual de les arts i la cultura al nostre país (i al món). De l’altra, un homenatge al teatre (i altres arts escèniques) en les seves diverses èpoques, nacions i estils, a través de les diverses escenes que, a manera de trencaclosques, van configurant el gran enigma. Tot això embolicat en l’aroma del gènere negre més crepuscular i poètic, amb referències a la literatura de Poe, Conan Doyle, Chesterton, Hammett, Chandler, Christie, Highsmith … i el gran cinema del gènere.

“Los ronlaleros bordan el final más redondo de su carrera, que deja boquiabiertos a los espectadores”. Marcos Ordóñez, El País.
ESTRENA A CATALUNYA
Ron Lalá és una de les cies de teatre contemporani amb segell propi amb més projecció de tot l’Estat. Més de 60 funcions internacionals a 16 països diferents de 5 espectacles diferents. Més de 1.500 funcions i 7 espectacles propis.

85 minuts / CASTELLÀ / TEATRE

COMPRAR ENTRADA
PREMI MAX 2016 al millor musical.
PREMI MAX 2013 a la millor empresa de teatre privat.
FITXA ARTÍSTICA
Direcció Yayo Cáceres. Text Álvar Tato. Intèrprets Juan Cañas, Fran García, Miguel Magdalena, Daniel Rovalher, Jacinto Bobo. Escenografia i vestuari Tatiana de Sarabia. Il·luminació Miguel A. Camacho. Producció Ron Lalá / Emilia Yagüe.