DISSABTE 21 DE JULIOL – TEATRET DEL SERRALLO (A LES 12:00 H)

DANCING GRAFFITI / COMENZÓ CON UN BAILE
Cia. Bandart (HONGRIA)

L’evolució d’un personatge femení des del seu naixement, a través de la rebel·lió adolescent fins a l’edat adulta, on lluita a través de diferents fases de la seva vida a la recerca de la serenitat. Al final de l’obra, després de lluitar contra aquestes restriccions, el personatge femení s’ha convertit en una persona que s’ha enfrontat a les seves limitacions internes i, en fer-ho, ha pres consciència del seu propi poder intern.
Una combinació excepcional de teatre digital amb burlesque, en la qual una història d’amor es posa del re- vés mentre veiem els aspectes més divertits d’aquesta relació. Gaudeix mentre es barallen, juguen i flirtegen en un joc de llums i tecnologia.

“Toca tu corazón y afecta a tu mente al mismo tiempo”. Juan Eduardo López, director del Festival Dies de Dansa.
ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS
on els més petits, quan s’acabi la funció, po- dran interactuar i manipular objectes 3D.

55 minuts / TEATRE VISUAL (NO TEXT)

PREU ESPECIAL 5 € (espectacle fora d’abonament)

COMPRAR ENTRADA
PREMI ESPECIAL DEL JURAT Internacional Kleinkunstfestival 2016, Alemanya. PREMI DEL JURAT Festival Antré 2013, Hongria. PRIMER PREMI PADERBORNER PERFORMANCE Internacional Kulturbörse 2016, Alemanya

FITXA ARTÍSTICA
Direcció Katalin Lengyel i Szabolcs Tóth-Zs. Animació audiovisual Szabolcs Tóth-Zs. Coreografia Katalin Lengyel. Dramatúrgia Eleanor Randle.