EL FITT CONTINUA OMPLINT

DOS ESPECTACLES DEL FESTIVAL AMB ENTRADES EXHAURIDES

L’estrena mundial de «Tiestes», una coproducció del FITT creada per Iñigo Rodríguez-Claro i Carlota Gaviño, de la companyia Grumelot de Madrid, omplia ahir la capçalera del Circ en les dues funcions, a les 21.00 hores i a les 23.00 hores, amb públic esperant una entrada per a poder gaudir d’un espectacle trencador que desafia la lògica de la narrativa teatral clàssica.
I avui, «Ondine», una peça de dansa de les premiades creadores Mónica Runde, Elisa Sanz i Inés Narváez Arróspide ja té ple el teatre El Magatzem a les 19 hores .
Després d’aquesta funció, el públic, acompanyat per la companyia de teatre de carrer Fadunito, anirà al sopar ofert per la Confraria de Pescadors al Jardí del Teatre Metropol. A les 21.30 en aquest mateix teatre podrà veure «Piti Peta Hofen Show», un espectacle de circ de la companyia Los Putos Makinas, procedent de França però amb artistes de Brasil, Espanya i Alemanya.
I el divendres 28 a les 19 hores al Palau Firal serà la preestrena de «Richard III And the’ve Never Heard Of Lofe» de Paula Ribó i Bárbara Mestanza sota la direcció del novaiorquès Jason Trucco.
Després, a les 21.30 hores al Metropol, el públic podrà gaudir del virtuós malabarista tecnològic Kulu Orr. Aquest director i artista multidisciplinari portarà a Tarragona «Control Freak», on demostrarà les seves habilitats amb l’humor, la música, el circ i la tecnologia capdavantera.
Dissabte 29 al teatre El Magatzem a les 19 hores serà el torn d’Alberto Cortés, que oferirà un espectacle de la modalitat ‘work in progress’ anomenat «El ardor», que comptarà amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.
Tancarà el festival l’espectacle d’Agnès Mateus i Quim Tarrida «Rebota rebota y en tu cara explota», que entre d’altres va rebre el Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de noves tendències i el Butaca 2018 a les noves aportacions escèniques. Es podrà veureal Metropol dissabte 29 a les 21.30 hores. Les entrades, amb un preu d’entre 16 i 12 euros, estan a la venda a la pàgina web del FITT www.fitt.cat.