FITTònic, s’acosta el FITT 2018

El COMPTE ENRERE PER AL FITT 2018 JA ESTÀ EN MARXA

L’equip del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) ja escalfa motors per tenir a punt la cinquena edició del festival de noves dramatúrgies, que se celebrarà del 12 al 21 de juliol a diferents ESPAIS de la ciutat de Tarragona.

I, com que volem fer honor al lema d’enguany “Deixa’t sorprendre!”, hem organitzat  el FITTÒNIC, un acte al qual tothom hi està convidat i que tindrà lloc el dissabte 9 de juny a les 18.30 h al davant del Teatre Metropol.

La companyia internacional Eléctrico 28 presenta a Tarragona, en exclusiva, l’espectacle teatral “THE FRAME”, creat expressament pel FITT 2018 on vincula el teatre i els esports amb motiu també dels Jocs del Mediterrani.

Mentre degustem un FITTÒNIC, refrigeri preparat a la gelateria de Raffa Olivier, presentarem el nou espot, realitzat per Amor de Marca i Mediaframe, i explicarem tots els detalls i novetats del Festival. També tindrem un espai per comprar entrades i abonaments i presentarem en exclusiva la samarreta i la motxilla d’aquesta edició. A més, serà l’última oportunitat per adquirir l’abonament promocional de 100 euros per veure els 15 espectacles del FITT.

Si vols compartir una experiència refrescant, vine al FITTÒNIC i deixa’t sorprendre!