Miss cosas y yo
NEMIN (Catalunya)

  FITT PRO      SHOWCASE 

Dissabte 4 de setembre (17 h) TEATRE MAGATZEM

“Miss Cosas y Yo” és un espectacle on coexisteixen diferents disciplines com el teatre, la dansa i clown. A partir d’un fet autobiogràfic, l’actriu ens convida submergir-nos en la ment d’una jove creadora nascuda a Barcelona que intenta engendrar el que serà el seu primer espectacle en solitari. “Miss Cosas y yo” és un viatje als desitjos, les pors i els entrebancs que viu una artista durant un procés de creació. És un treball brutal d’honestedat, on l’actriu fa de les seves ferides d’infància, la millor plataforma on totes ens sentim convidades a acompanyar-la, revisitant al mateix temps, les nostres pròpies ferides. Diana Pla és aquesta actriu creadora que el públic acompanyarà a través de gèneres com stand up comedy, el clown clàssic i la dansa contemporània. Un espectacle ple d’humor que ens parla d’assumir amb amor els nostres fracassos.

Català. 20 min.


Fitxa Artística
Direcció artística: Diana Pla Solina
Direcció escènica: Ferran Vilajosana
Interpretació: Diana Pla Solina
Dramatúrgia: Diana Pla Solina i Ferran Vilajosana Mirada externa: Oriol Pla i Jaume Madaula
Acollida de projecte i mirada externa: Cia Mar Gomez Escenografia, vestuari i atrezzo: Duna Homedes Producció: Cia Nemin
Disseny de llums: Núria Solina
Disseny de so: Neus Ballbé i Pau Matas
Fotografia: Adriana Olsina
Crítica
“El monòleg de la Diana Pla Solina, un gran espectacle. Un guió fulminant i una interpretació autèntica, una naturalitat extraordinària. Una vivència que arriba al cor i fa somriure i fins i tot plorar (als sensibles).” Jordi Bigues, Periodista cultural.