Dissabte 9 de juny a les 18:30 h Davant del Metropol

FITTÒNIC

“THE FRAME” Cia Elèctrico 28 (Catalunya/Àustria)

ESTRENA
La companyia internacional Electrico 28 presenta a Tarragona, en exclusiva, un espectacle teatral creat explessament pel FITT 2018 on hi vincula el teatre i els esports amb motiu també dels Jocs de Mediterrani .
Un any més vine a provar la beguda del FITT i coneix de prop tots els espectacles i activitats que et festival té preparades per tu.

De Dimecres 11 a dissabte 21 al hall del Metropol

EXPOSICIÓ “IN EXTREMIS”

Corpi senza pentimento
De REMMIDEMMI (Sandro Giordano)

Històries d’una societat en caiguda. A cada foto els cossos s’estavellen sense cap intent de salvar-se cansats de la vida quotidiana. Per aparentar mes que per ser . Vivim en un món de cares distorsionades per la cirurgia plàstica. Crec que la perfecció és la imperfecció dels contrastos, de la fragilitat, de la humanitat que fa que tots els individus siguem diferents. Amago la cara dels meus personatges perquè és el cos qui parla. Mai utilitzo maniquís o titelles, sino actors professionals capaços d’interpretar amb el cos que l’invisible sigui visible … Sempre m’han agradat les pel·lícules de Charlot i Laurel i Hardy perquè em feien riure. Els passaven les coses més terribles, accidents…caigudes. Això és el que vull: explicar la tragèdia però amb ironia. Una humanitat trencada de la qual no em sento exclòs. És precisament aquest sentiment empàtic que em porta a no jutjar sinó a compartir les històries que tinc amb l’esperança que la rialla esquinçada de l’espectador sigui una esperança per creure en un futur millor, més autèntic. Aquesta rialla és finalment una REVELACIÓ.

Dissabte 14 a les 13 h al jardí del Metropol

VERMUT TEATRAL

amb la cia. Projecte Ingenu sobre VAIG SER PRÒSPER

Diumenge 15 a les 13 h al jardí del Metropol

VERMUT TEATRAL

amb la cia. i l’autor de MI HIJO SÓLO CAMINA UN POCO MÁS LENTO

Dimecres 18 de 10 h a 14 h Teatre El Magatzem

WORKSHOP IDEAR L’ESCENA.

Taller de creació amb ATRESBANDES.

En aquest taller compartirem alguns exercicis que posin en joc el moviment, la interpretació, l’escriptura i el pensament dels participants. Aquests exercicis pretenen ser eines que puguin servir per a la creació de material escènic. Treballarem amb aquest material analitzant les seves possibilitats i els aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de començar un projecte de creació escènica.

Dijous 19 de 10 h a 14 h Teatre el Magatzem

WORKSHOP EL (PETIT) GRAN ESPECTACLE

taller amb Paul O’Donnell

Després de la seva actuació de We’ve got each other, Paul O’Donnell proposa un taller que explora com podem crear espectacles increïblement grans amb… pressupostos increïblement petits.
Paul O’Donnell és un artista que pretén exposar allò quotidià “d’una manera”espectacular”. Utilitzant tècniques per aconseguir que el públic es sorprengui, utilitzant res més que un trosset de coreografia simple, la imaginació del públic i Quatre cannons llença-confetti ben col.locats. Fem un fantàstic mal espectacle junts.

Dijous 19 a les 22 h al jardí del Metropol

CLOSING YOUNGFITT

Lliurament de premis de la programació a concurs del YOUNGFITT.
Fi de festa YOUNGFITT

SOPARS POPULARS

Dimarts 17, 20 h Jardí del Metropol
Arrosejat

Dimecres 18, 20 h Jardí del Metropol
Sardinada popular

Dijous 19, 20 h Jardí del Metropol
Fideuà

FITTNIGHTS

Cada nit, de 22 i fins mitja nit, vine al jardí del Metropol a comentar els espectacles del dia i compartir les experiències viscudes tot prenent alguna cosa i escoltant bona música. Vine a les FITTNIGHTS!