TOTA L’EXPERIÈNCIA DEL FITT 2019 PER 50 EUROS

Fins al 16 de juny es pot adquirir un abonament promocional per assistir als 11 espectacles i participar als workshops i totes les activitats del Festival

Torna el FITT. Del 25 al 29 de juny Tarragona serà un centre de creació contemporània que convidarà al públic a redescobrir el teatre i a viure una experiència immersiva i sensorial. És ja la sisena edició del festival de noves dramatúrgies organitzat per la Sala Trono, que enguany compta amb un total d’onze representacions, una estrena mundial i sis obres a concurs, de procedències molt diverses (Barcelona, Màlaga, Nova York, Israel, França, Regne Unit o Madrid).

També es mantenen les activitats paral·leles a la programació, com els workshops, els vermuts teatrals o els sopars entre funció i funció, així com un programa per a professionals que permet connectar a programadors internacionals amb creadors i artistes per promocionar les seves obres.

Per facilitar l’accés de tothom al festival, s’ha posat a la venda un abonament promocional de 50 euros per a tots els espectacles i activitats del FITT, que està disponible a la pàgina web del festival www.fitt.cat fins al dilluns 16 de juny.

Espectacles programats
«Suite Toc núm 6», de la companyia Les Impuxibles, dirigida per Clara i Ariadna Peya, inaugurarà el FITT el dimarts 25 de juny a les 21.30 hores al teatre Metropol.

«What Does Stuff Do?», del britànic Robin Boon Dale, serà la primera obra a concurs i es podrà veure dimecres 26 a les 19.00 hores al Palau Firal. El mateix dimecres serà també l’estrena mundial de «Tiestes», una coproducció del FITT dirigida per Iñigo Rodríguez-Claro. L’espai escollit és la capçalera del Circ i hi haurà dos passis, a les 21.00 hores i a les 23.00 hores.

Dijous 27 serà el torn d’«Ondine» al teatre El Magatzem a les 19 hores i «Piti Peta Hofen Show» a les 21.30 hores al Metropol. La primera és una peça de dansa de les premiades creadores Mónica Runde, Elisa Sanz i Inés Narváez Arróspide. La segona és un espectacle de circ de la companyia Los Putos Makinas, procedent de França però amb artistes de Brasil, Espanya i Alemanya.

I el divendres 28 a les 19 hores al Palau Firal serà la preestrena de «Richard III And the’ve Never Heard Of Lofe» de Paula Ribó i Bárbara Mestanza sota la direcció del novaiorquès Jason Trucco.

Després, a les 21.30 hores al Metropol, el públic podrà gaudir del virtuós malabarista tecnològic Kulu Orr. Aquest director i artista multidisciplinari portarà a Tarragona «Control Freak», on demostrarà les seves habilitats amb l’humor, la música, el circ i la tecnologia capdavantera.

Dissabte 29 al teatre El Magatzem a les 19 hores serà el torn d’Alberto Cortés, que oferirà un espectacle de la modalitat ‘work in progress’ anomenat «El ardor», que comptarà amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

Tancarà el festival l’espectacle d’Agnès Mateus i Quim Tarrida «Rebota rebota y en tu cara explota», que entre d’altres va rebre el Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de noves tendències i el Butaca 2018 a les noves aportacions escèniques. Es podrà veureal Metropol dissabte 29 a les 21.30 hores.

Les entrades, amb un preu d’entre 16 i 12 euros, estan a la venda a la pàgina web del FITT www.fitt.cat.