EL FITT 2018 COMENÇA AMB ENTRADES EXHAURIDES EN TRES ESPECTACLES

La cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) ha començat  el dia 12 amb cartells d’entrades exhaurides per Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés, Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu, dirigida per Marc Chornet, i Mi hijo camina sólo un poco más lento, d’Ivor Martinic, amb direcció de Roberto Cacace.

El FITT, organitzat per la Sala Trono, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat i el patrocini de Repsol, va començar el dijous 12 a les 21.30 al teatre Tarragona amb Crimen y telón, de Ron Lalá. Aquesta companyia de teatre contemporani, procedent e Madrid, ha produït 7 espectacles propis i ha fet més de 1.500 funcions a 16 països. L’any 2016 Ron Lalá va rebre el premi Max al millor musical i el 2016 el premi Max a la millor empresa de teatre privat.

Divendres, dissabte i diumenge van tenir lloc les 11 funcions de Cosas que se olvidan fácilmente, una experiència que permet a l’espectador, mitjançant el teatre d’objectes, aprofundir en la memòria i transformar els records.
Els dies 14 i 15 a les 22 h el FITT al teatre Magatzem va ser l’estrena a l’Estat espanyol de la producció argentina Mi hijo sólo camina un poco más lento, una joia teatral en la línia de El loco y la camisa, l’espectacle revelació del FITT 2013.

A partir de dimarts 17 i fins el dia 19 el teatre Metropol acollirà els sis espectacles que integren el YOUNGFITT, un certamen de les propostes internacionals més arriscades i avantguardistes.
Cada dia es podran veure dos espectacles, a les 19 h i a les 21 h. Entre un espectacle i un altre, tothom podrà sopar al jardí del teatre. I, a més, pel sol fet de venir un dia, els espectadors tindran dret a assistir als workshops que les companyies Atresbandes i Paul O’Donnell oferiran els dies 18 i 19 de 10 h a 14 h al teatre El Magatzem.

Vine al FITT i deixa’t sorprendre!