INFINITUS
Magda Puig Torres (Catalunya)

  ESPECTACLE A CONCURS      VARIOS 

Dissabte 03 de setembre (12.00h i 18.00h) CaixaForum Tarragona

Infinitus explora a través del teatre de paper i els mecanismes de pop up què passa quan tot el món que coneixes desapareix i t’has d’endinsar en el desconegut.

Tot comença quan a la protagonista, la mateixa creadora, se li escapa el terra i comença a caure. Arriba en un lloc que no sembla funcionar amb la mateixa lògica que el seu món. Haurà de descobrir aquest nou espai, que no són només les parets, el terra i el sostre que semblen delimitar-lo, sinó també tot l’ecosistema d’elements que composen l’espai. És per això que en aquesta nova realitat, ni la protagonista ni l’espai quedaran immunes a la influència de l’altre.

Jugant amb fotografies, sons, colors, volums, llum i paper, i utilitzant l’humor i el surrealisme com a recursos per a desestabilitzar el món conegut, Infinitus és una porta a un nou món on només s’hi accedeix si fas un salt al buit i surts d’allò que ja coneixes.

30min. Català. Edat recomanada: a partir de 6 anys.

COMPRAR ENTRADA

Fitxa Artística
Idea, creació i direcció: Magda Puig Torres
Dramaturgia: Andreu Martínez Costa i Magda Puig Torres
Composició musical: Alexander MacSween
Intèrpret: Andreu Martínez Costa
Crítica
“El resultat em va semblar una verdadera proesa, i crec que la Magda Puig i Torres i el seu equip han fet un treball d’una extraordinària exquisidesa, alhora que ens parla d’uns temes que tenen una actualitat crucial” Toni Rumbau, Putxinel·li