DISSABTE 14 I DIUMENGE 15 DE JULIOL – TEATRE MAGATZEM (22:00 H)

MI HIJO SÓLO CAMINA UN POCO MÁS LENTO
d’Ivor Martinić (ARGENTINA)

És el dia de l’aniversari d’en Branko, un jove de 25 anys que pateix una malaltia progressiva. Aquesta malaltia el té en una cadira de rodes. El públic assisteix a tots els moviments que es duran a terme al voltant d’aquest fet. Veurem com funcionen les relacions d’aquesta família. Un sistema que així com de vegades atrapa, d’altres també permet la presentació de la discapacitat de cadascun dels seus membres. L’aniversari d’en Branko és l’excusa argumentativa per espiar els llaços entranyables de la família.
L’espectacle parla de “la diferència”. Com es tolera la diferència en el nucli familiar? La família com a matriu de base d’acords i desacords que reprodueixen la vida comunitària. En aquestes pujades i baixades, l’obra ens permet llegir vincles d’alienació mentre cada sistema proposa esquerdes per on és possible respirar.

“Un gran texto y once actores maravillosos que dan ganas de salir a abrazarlos. Sin duda la potencia de los diálogos va armando una de las mejores propuestas teatrales del año”. Hernán Firpo, Clarín.
ESTRENA A L’ESTAT ESPANYOL
L’espectacle revelació de la cartellera argentina arriba per primer cop al nostre país de la mà del FITT. Si et va agradar El loco y la camisa, no et perdis aquesta nova joia teatral.
75 minuts / ARGENTÍ / TEATRE.COMPRAR ENTRADA

7 PREMIS TEATRO DEL MUNDO. direcció, adaptació, actrius (Pilar Boyle i Paula Fernández Mbarak), actor (Juan Tupac Soler), escenografia i traducció.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció Guillermo Cacace. Intèrprets Paula Fernandez Mbarak, Antonio Bax, Clarissa Korovsky, Aldo Alessandrini, Romina Padoan, Gonzalo San Millán, Juan Tupac Soler, Pilar Boyle, Luis Blanco, Pochi Ducasse, Didascalias.Traducció Nikolina Zidek. Vestuari Alberto Albelda. Il·luminació David Seldes. Música Francisco Casares. Producció Romina Chepe.