DISSABTE 21 DE JULIOL – TEATRE TARRAGONA (A LES 19:00 H I A LES 20:45 H)

PLUJA
de Guillem Albà & Clara Peya (CATALUNYA)

Un espectacle que parla de la vulnerabilitat. De sentir-se petit. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines d’en Guillem Albà (titelles, gest, teatre visual…), farem un viatge sensible i sincer, de la poètica a l’humor. Un espai petit, un aforament reduït. Petites accions. Petites notes musicals. Petites gotes de pluja. Un piano de mitja cua. Una grada. Un públic rodejant l’escena, molt a prop de l’acció. Atents als petits detalls. I la imaginació dels dos artistes jugant davant del públic. Cara a cara. Sense lloc als artificis, als trucs, a les falses llàgrimes. La Clara i en Guillem. Sincers, honestos, despullats. Tocant, ballant, mirant-se, cantant. Un espectacle íntim i proper. I vosaltres? Mai no us heu sentit petits?

“Simplement un espectacle subtil, delicat, tendre, ple de sentiments i sensacions”. TeatreBCN.com.
Guillem Albà i Clara Peya són dos creadors artístics catalans amb un talent infinit que s’han posat d’acord per crear aquest espec- tacle que trenca els convencionalismes i ens farà viatjar pels racons més bells de la poèti- ca humana.

50 minuts / CATALÀ / TEATRE

COMPRAR ENTRADA
FITXA ARTÍSTICA
Creació Marc Angelet, Andreu Martínez, Clara Peya i Guillem Albà. Direcció Guillem Albà. Intèrprets Guillem Albà i Clara Peya. Música Clara Peya. Vestuari Irene Fernández. Disseny d’espai Efímer. Il·luminació Ignasi Solé i Oriol Ibáñez. Assistent Ariadna Peya. Construcció de titelles L’Estaquirot Teatre i Alfred Casas.