DIVENDRES 20 DE JULIOL – TEATRE METROPOL (A LES 22:30 H)

RAPHAËLLE
Cia. La Conquesta del Pol Sud (CATALUNYA)

Raphaëlle es basa en l’experiència real de canvi de gènere, un recorregut marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis. Tot i haver nascut a un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia i les seves aspiracions i decepcions ens interpel.len directament.
‘Raphaëlle’ projecta una mirada, a cavall entre racionalitat i emoció, sobre un món en plena transformació, sobre lluites i conquestes socials, sobre les minories, sobre l’educació que rebem i, al capdavall, els rols que assumim o ens veiem forçats a assumir.

Una nova manera d’entendre el teatre, amb un treball de documentació excepcional. En escena no hi ha actors, sinó les protagonistes reals dels fets. Junts, construïm els ponts entre l’experiència individual i la història col·lectiva.

80 minuts / CASTELLÀ / TEATRE DOCUMENTAL

COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA
Creació i interpretació Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer. Direcció Carles Fernández Giua. Disseny escenografia i video Eugenio Szwarcer. Disseny de llums Luis Martí. Disseny de so Damien Bazin. Una coproducció de Grec Festival de Barcelona 2018. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. La Conquesta del Pol Sud. Teatre Nacional de Catalunya. Amb el suport de Institut Català de les Empreses Culturals.