DIMECRES 18 DE JULIOL – TEATRE METROPOL (A LES 19:00 H)

SOUL SEEKERS
de Mokhallad Rasem (IRAQ)

El centre sovint busca els seus demandants d’asil per aquell projecte, i això formar buscadors conscient del problema de refugiat. Mentrestant, la necessitat per una iniciativa d’aquesta classe només ha crescut. Es per això que el foraster Mokhallad Rasem va escollir una aproximació inusual: va voler una vida en un centre d’asil a una sala d’espera. La seva vida anterior ha estat interrompuda, tot i així hi ha una vida pròxima que pot no començar realment. En un estat de limbo, el desplaçat oscil·la entre els refugiats del passat, per qui ha ‘perdut’, i un desig per un futur nou i invisible que encara ha de ser ‘guanyat’. Per molts aquell sent com una presó el paralitzar, però Mokhallad Rasem argumenta que aquella actitud fosilificada pot ser capgirada. Parla d’experiències personals, perquè entre 2005 i 2006 ell era al centre d’asil Zemst. Creu que en aquesta fase incerta és possible obrir totes les portes a d’un món nou, una vida nova. Una ànima nova…
Mokhallad Rasem viurà en el centre d’asil durant sis setmanes a principis de 2017. Durant aquest temps ell i els ocupants crearan material per una pel·lícula, el qual el aprofitarà per al seu nou-projecte específic: Zielzoekers.

60min. / No text (sub. Castellà) / TEATRE DOCUMENTAL

COMPRAR ENTRADA
FITXA ARTÍSTICA
Idea i direcció Mokhallad Rasem. Vídeo Mokhallad Rasem i Paul Van Caudenberg. Assessor dramatúrgic Piet arfeuille. Producció Theater malpertuis.