TITANAS, EL ARTE DEL ENCUENTRO
Sol Picó, Natsuki i Charlotta Öfverholm (Comunitat Valenciana, Catalunya, Polonia i Suècia)

  ESPECTACLE INAUGURAL     

Dimecres 31 d’agost (21.30 h) TEATRE TARRAGONA

Titanas, el arte del encuentro és una trobada de Sol Picó, Natsuki i Charlotta Öfverholm, tres ballarines i coreògrafes amb influències i recorreguts absolutament dispars que conflueixen ara en el mateix punt del camí. Amb tres vèrtexs d’un triangle màgic, la seua reunió crea un espai de llibertat total on tot és possible. Emergeixen les energies i les forces més pures, més salvatges i genuïnes, les identitats s’esvaeixen, les pells s’intercanvien i s’inicia un diàleg entre la multiplicitat d’entitats que lluiten al nostre interior per sobreeixir. Embolcades per la música de Judit Farrés i les veus d’un cor de dotze dones, aquesta tríada de deesses guerreres, decididament poderoses, eufòriques i optimistes, renaix per a crear un nou univers ideal, utòpic i fantàstic, sense normes que complir ni arquetips on encaixar.

75min. Català, castellà, suec i francès

COMPRAR ENTRADA

Fitxa Artística
Coreografia, direcció i interpretació: Charlotta Öfverholm, Natsuki, Sol Picó
Creació i direcció musical: Judit Farrés
Vídeo: Milosh Luczynski
Cor: Orfeó de la URV
Direcció cor: Núria Giménez Alario
Cantaires cor: Lourdes Albadalejo, Teresa Alcañiz, Aina Fort Morro, Anna Giménez Alario, Núria Giménez Alario, Carme Lladó Montoliu, Vicky Melià, Anna Miranda Vallespí, Dolors Padrell Benet, Esther Palau, Ainhoa Pradas, Mayte Solé Clavero
Assistència de direcció i coreogràfica: Encarni Sánchez
Acompanyament: Vicens Mayans
Coordinació tècnica: Joan Manrique
Producció: Pia Mazuela, Núria Aguiló
Assistència artística i de producció: Izabell Makiela, Rocío Gisbert, Tatiana Bequin
Realització vestuari: Kova Loka & La Divina
Fotografia i vídeo promocional: Fabian Kriese
Crítica
“La seva proposta musical és explosiva, flueix amb els cossos i la narrativa de la peça, augmenta i disminueix la intensitat i transita de l’electrònica als més càlids sons del clarinet” Sara Esteller, Levante.