DIVENDRES 13 ENTRADES EXHAURIDES I DISSABTE 14 (18:30 h) – SALA TRONO ARMANYÀ

VAIG SER PRÒSPER O RECORDANT LA TEMPESTA
Cia. Projecte Ingenu (BARCELONA / TARRAGONA)

Un home vell que en un altre temps fou pròsper. Una casa que en una altra època fou esplendorosa. Una filla. Runes de memòria per a desenterrar. Vestigis d’un passat cert? Fabulacions per a evitar l’oblit?

L’última gran obra de Shakespeare, La Tempesta, serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. Després de Hamlet i Romeu i Julieta, la companyia tanca una trilogia shakespeariana endinsant-se de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal.

De quina matèria estem fets? Estem fets de la matèria dels records.

“Una posada en escena fascinant”. Miquel Gascón, teatrebarcelona.com

Sens dubte, el millor treball del director tarragoní Marc Chornet. Pura màgia. Pura poesia.

75 minuts / TEATRE VISUAL I FÍSICCOMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA
Direcció Marc Chornet Artells. Intèrprets Toni Guillemat, Cristina Lòpez, Neus Pàmies, Martí Salvat, Víctor Rodrigo, Roser Tapias i Rosa Serra. Vestuari Marta Rafa. Disseny d’espai i Il·luminació Laura Clos. Projeccions Alfonso Ferri. Moviment Víctor Rodrigo. Ajudant de direcció Jaume Viñas. Producció Pol Cornudella.
Producció dins del programa europeu per a la innovació en gestió cultural Creative Lenses en col·laboració amb la Nau Ivanov, La Seca-Espai Brossa, Convent de les Arts d’Alcover i Cercle Artístic de Ciutadella de Menorca.