Interior noche

Serrucho


Interior Noche és una peça de teatre que utilitza el temps com a material de treball i juga amb la superposició de fragments espaciotemporals impossibles.

 Una llarga escena de càmping nocturn. Un laboratori amb cadires plegables, para-sol i tendes de campanya. L’espectador ajudat amb un frontal, anirà descobrint en aquella nit d’estiu un collage d’objectes i memòria. El feix de llum que es projecta des del seu cap, posa en escena la seva mirada juntament amb la resta de públic, delatant temporalitats i decisions individuals que condicionen la representació.

El càmping com a paradigma del temps lliure. Una col·lecció d’objectes efímers, dissenyats perquè condeixi el temps. Enginyeria “2 Seconds” que ens imposa una gestió de l’oci entès com un producte de consum. Interior Noche vol invertir aquesta lògica temporal i transformar la urgència en contemplació i l’utilitari en absurd.

El camping como paradigma del tiempo libre. Una colección de objetos efímeros, diseñados para que cunda el tiempo. Ingeniería “2 Seconds” que nos impone una gestión del ocio entendido como producto de consumo. Interior Noche quiere invertir esa lógica temporal y transformar la urgencia en contemplación y lo utilitario en absurdo.


60 min. Castellà
Teatre

Fitxa artística

Coproducció: Serrucho i Festival TNT

Creació, realització i construcció: Serrucho          Assistència tècnica: Miguel Aparicio                         Amb el suport de Citemor, Teatre municipal de Coslada, Graner, Ayuntamiento de Madrid.    

Agraïments: Familia Gimeno, Cris Blanco, Marta Blanco, Carmen Segovia, Luisa Hedo, Sofía Asencio, Tomás Aragay, Rufino Mirallo, Ariadna Rodríguez i Iñaki Alvarez.

Crítica

“Escenificada per un paisatge viu, surrealista i en permanent transformació, Interior Noche sublima el món “Quechua” a través d’una estètica intencionadament cutre i analògica, fent perdre el temps a objectes dissenyats sota el mantra de l’eficiència. Celebrant la ineficiència com a reconquesta d’un temps perdut, el que il·luminem amb frontals pot convertir-se en una sort de mirall i pot fer-nos somriure davant la nostra pròpia desgràcia”.

Jordi Ribot pel TNT festival

Funcions

Dimecres, 30 d’agost 2023 17:01 h
Dijous, 31 d’agost 2023 12:00 h
Dijous, 31 d’agost 2023 17:00 h
Divendres, 1 de setembre 2023 12:00 h
Divendres, 1 de setembre 2023 17:00 h
ABONAMENTS Comprar entrades
Palau de Congressos de Tarragona

Carrer Arquitecte Rovira, 2, 43001