El FITT presenta l’himne de la desena edició del festival

31 d’agost 2023

A poc més de quaranta-vuit hores per donar el tret de sortida al FITT - Noves Dramatúrgies, els organitzadors del festival presentaran davant del públic la cançó, Vivim el FITT, creada especialment per celebrar la seva desena edició.

Serà el dilluns 28 d’agost a les 19 h al Jardí del Teatre Metropol en un acte obert a tothom. Els compositors i productors d’aquest himne, Roger Conesa i Magí Capdevila, han reunit a diversos artistes que han actuat a Tarragona en alguna edició: Álex Peña, Nigel Planer, Dani Nel·lo, Kulu Orr, Judit Farrés, Clara Peya, Alberto Cortés, Glòria Ribera, Momo, Pepino Pascual, Adele Tirante, Rodrigo Cuevas i Enrico Sortino.

En aquest esdeveniment, el públic que s’hi apropi també podrà gaudir d’una mica de show marca de la casa i es bufaran conjuntament les espelmes per començar amb les celebracions dedicades a la desena edició. També s’ha fet una crida des de l’organització als espectadors amb abonament complet perquè s’apropin a recollir les seves acreditacions.

El FITT se celebrarà del 30 d’agost al 3 de setembre en diferents espais de Tarragona i La Canonja. Els organitzadors avancen que les xifres de venda han superat les expectatives i suposa un gran salt qualitatiu.