Ja comencen els dies més teatrals a la ciutat amb el FITT - Noves Dramatúrgies

30 d’agost 2023

Aquesta nit, a les 22h, el públic tarragoní ha gaudit de La Romería de Rodrigo Cuevas com a espectacle inaugural de la desena edició del FITT - Noves Dramatúrgies. L’espectacle s’ha representat al Teatre Auditori Camp de Mart, l’escenari amb més aforament de totes les edicions. Ho fa amb bona nota ja que més de 1400 persones han adquirit l’entrada per veure el concert del cantant asturià.

Hores abans i entrat el matí, la Oficina de Donaciones de Historias de Amor arrancava el festival al Mercat Central de Tarragona. Aquesta instal·lació teatral està oberta a tots els públics i hi seran fins el dissabte, 2 de setembre, de 10h a 14h. 

A mig matí agafava el relleu el FittOrama, de la companyia suïssa Panorama Kino Theatre. Aquests dies i fins el divendres, 1 de setembre, els podreu trobar a la Rambla Nova davant del Teatre Tarragona en dos torns: de 12h a 14h i de 18h a 20h. L’espectacle és gratuït i cada sessió dura vint minuts aproximadament.

A primera hora de la tarda, 17h, la companyia andalusa “Spam. Please. Enter” estrenarà All for us. És la primera vegada que es representa aquest espectacle site-specific en format peep-show i es podrà veure al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona. També ha tingut molt bona acollida per part dels abonats al festival. A la mateixa hora i molt a prop, al Palau de Congressos de Tarragona, començarà la primera de les cinc funcions que oferirà la companyia Serrucho amb l’espectacle Interior Noche